готель "Гранд"Готель «Гранд» знаходиться в гірській частині Закарпатської області, в селищі міського типу Воловець.

Серед мальовничих Карпат, у гірській улоговині, біля підніжжя гори Темнатик розкинулось містечко Воловець. А в самому центрі ще здалеку видніється готель "Гранд". Це п'ятиповерхова сучасна, гарна споруда, що вигідно розташована для гостей. Неподалік знаходяться залізничний та автовокзали, автомобільна дорога Мукачево - Міжгір'я. Із вікон та балконів готелю "Гранд" відкриваються чудові краєвиди, гірські пейзажі, які так і просяться під пензель художника. Влітку – це чудові зелені хвилі гір. Взимку – це вид на довколишні гірські схили з лижними трасами і витягами. У готелі на Вас чекають комфортні номери із зручностями, телевізором, відмінний сервіс, ресторан з національною закарпатською кухнею, жарка сауна і пункт прокату спорядження. Взимку вас чекають на підйомниках Подобовця і Пилипця.

Останній вже заслужив звання найкращої гірськолижної траси України. Влітку Ви також не нудьгуватимете. Тут для Вас організують походи в гори, поїздки по замках, музеях, озерах, термальних і мінеральних водах, історичних і культурних центрах, екзотичних місцях наших перевалів та полонин. Крім цього, для Вас існує "Програма постійного гостя", учасники якої мають суттєві знижки та бонуси. У фешенебельному ресторані Ви можете чудово провести вечір, спробувавши смачну закарпатську кухню, випити пива чи марочного вина, скуштувати смачні верховинські страви. Також, внизу готелю цілодобово працює магазин.

готель грандГотель «Гранд»

Великі, просторі номери облаштовані широкими ліжками з ортопедичними матрацами, зручними і компактними елементами інтер'єру, SAT- TV, оздоблення інтер'єрів цілковито гармоніюють з добротними меблями. До послуг відпочиваючих шафи-купе, зручні дивани та крісла. Мяке освітлення спалень та віталень сприяє хорошому відпочинку. У кожному номері є санвузол зі всіма зручностями ( унітаз, душова кабіна, умивальник, дзеркало, полички). Система опалення автономна, забезпечує комфортне перебування навіть при лютих морозах і регулюється відповідно до потреб відпочиваючих. Сучасна постіль, рушники, гігієнічні набори( гель для душа, шампунь, мило, серветки а ін.) для кожного відвідувача підкреслюють турботу персоналу і прагнення високо тримати рівень обслуговування.

Готель «Гранд»GRAND5

Також до Ваших послуг ресторан, сауна, організація свят та навіть весіль, подорожі Закарпаттям в його найчарівніші та наймальовничіші куточки.


Адреса:

 

Україна, Закарпатська область,

смт. Воловець, вул. Пушкіна, 15