готель «Едельвейс»Готельний комплекс «Едельвейс» розташований біля курортно-лікувального комплексу «Шаян», що в Хустському районі, Закарпатської області.

Готельний комплекс «Едельвейс» - чудове сучасна споруда з екологічно чистим оточенням. Двокімнатні люкси, однокімнатні напівлюкси, стандартні однокімнатні номери. Автономне опалення, водо та електропостачання, супутникове телебачення. На території готельного - комплексу функціонує кафе. Організовуються екскурсії по видатним місцях Закарпаття: історичних пам'ятках, замках, форелеве господарствам та ін На відстані 2 км. знаходиться озеро, де можна купатися, кататися на човнах або катамаранах.

Взимку в регіоні функціонують гірськолижні підйомники - 300 метровий на території Шаяна, 800 метровий у сусідньому селі Велятино.

Курсівки для гостей готелю на базі санаторію "Шаян" і "Карпатія". Медичні показання: захворювання шлунково-кишкового тракту, порушення обміну речовин (цукровий діабет), хронічні захворювання сечовивідних шляхів.
Питне лікування. Лікувальні ванни. Гідротерапія. Теплолікування. Електротерапія. Аерозольтерапія. Механотерапія. Акупунктури. Масаж. Мануальна терапія. Психотерапія. Кліматолікування.

готель «Едельвейс»готель «Едельвейс»

Номери:

Двомісний номер: 17 м. кв, 2 ліжка, 2 тумбочки, тумбочка під телевізор, туалетний столик з дзеркалом; в передпокої вішалка і тумбочка, санвузол з душовою кабіною.

готель «Едельвейс»Напівлюкс: 25 м. кв, 2 ліжка, 2 тумбочки, тумбочка під телевізор, туалетний столик з дзеркалом; в передпокої вішалка і тумбочка, санвузол з ванною

Люкс: 35 м.кв. в спальне: 2 кровати, 2 тумбочки, тумбочка под телевизор,  туалетный столик с зеркалом, 2 коврики возле коек, в приемной панорамное окно, столик, мягкий уголок, коврик; в прихожей вешалка и тумбочка, санузел с ванной.

В кожному номері є доступ до інтернету.

В кафе готелю «Едельвейс», Ви завжди зможете замовити сніданок, обід або вечерю. Вас пригостять стравами, приготованими за смачним українським рецептами.


Адреса:

Україна, Закарпатська область,

Хустський р-он, с. Шаян,

Вул.Центральна, 82

Коментарі   

0
Богдан
Приїхали з Велятино - відпочивали у комплексі «Теплі Води». Привітний та дружелюбний персонал, лікувальна дія термальних вод. Але вони ніяким чином не компенсують усі недоліки з якими Вам доведеться зустрітися.
Поясню ситуацію: відкриваючи холодильник у коридорі, двері, падаючи, розсікли мені лоба( як виявляється, така оказія траплялася не лише зі мною). Обурившись такій халатності, я вирішив повідомити про це, людину, яка повинна відповідати за справність готельного майна, Юрія Івановича. Будучи неправим, у даному випадку, він почав несамовито кричати і сказав, що нічим не може допомогти, так як у селі свято, хоча це був звичайний робочий день.
Ще однією важливою деталлю, яка приносила купу дискомфорту, являється відсутність холодильника та туалету у п’яти номерах, які знаходяться на четвертому поверсі. Більш того, ці кімнати, створені нелегально.
Також, хотілося б відмітити той факт, що за шезлонги для проживаючих, доводиться платити.
12 серпня 2016
0
Олена
Відпочивали минулої осені - природа вражає! Мінеральна вода справді цілюща, сервіс чудовий і харчування дуже сподобалось!
26 квітня 2013