Четвер, 24 березня 2016, 09:51
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

На Виноградівщині провели суботник

18 березня, в рамках проведення безстрокової акції «Чисте довкілля Виноградівшини» працівники райдержадміністрації розпочали з прибирання сміття, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та благоустрою на території національної пам'ятки архітектури, руїн замку Канків.

 

Закарпатець сяде за грати на чотири роки за спробу переправлення нелегалів

suddjaПрокуратурою в Берегівському районному суді доведено вину закарпатця у сприянні незаконному переправлені через державний кордон України 8-ми громадян Афганістану, за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст. 332 КК України).

 

На Свалявщині чоловік копав траншею а знайшов артилерійський снаряд

artyleriyskyj_snarjadДо чергової частини Свалявського відділення поліції  надійшло повідомлення від мешканця с. Мала Мартинка Свалявського району, що під час виконання земельних робіт на приватному обійсті він виявив підозрілий предмет, схожий на міну.

 

Невідкрите Закарпаття. Село Ужок

UzhokЯк з користю та інтересом провести час, перебуваючи у північно-східній частині Закарпаття, на території Великоберезнянського району, селі Ужок?

 

Депутати внесли зміну до бюджету Закарпаття

Bjudzhet17 березня голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс провів четверте пленарне засідання другої сесії облради VII скликання. У роботі засідання взяли участь голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, а також запрошені керівники міст, голови районних рад, РДА, керівники відповідних управлінь ОДА та правозахисних структур.

 

У Виноградові виявлено незаконний забір гравію

18 березня о 19.50, виїздом СОГ на річку Тиса поблизу колишнього колгоспу «8 Березня» виявлено незареєстрований трактор марки «ЮМЦ 200» підкеруванням 30-річного виноградівця, та автомобіль марки «Камаз», пустий, під керуванням 28-річного мешканця села Олешник.

 

Все більше туристів віддвідує Закарпаття

avtobusЗгідно зі зведеною інформацією, наданою суб’єктами туризму області, показники фінансово-господарської діяльності туристично-рекреаційних, санаторно-курортних та готельних закладів Закарпаття за січень-лютий п.р. у порівнянні з аналогічним періодом минулого зросли на третину. «Загальний ріст по кількості туристів склав 35%, а в абсолютних показниках в загальному кількість туристів становила понад 42 тисячі осіб, без даних по місту Ужгород», - повідомив начальник управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

Під час катання на лижах на Закарпатті загинув чоловік

18 березня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що на горі Стіг Рахівського району під час катання на лижах турист зіткнувся з деревом і від отриманих травм помер.

 

На Закарпатті затримали браконьєрів

20 березня по спецлінії 102 надійшло повідомлення від капітана Чопського прикордонного загону про те, що прикордонним нарядом ВПС «Стужиця» влісовому масиві, неподалік українсько-польського кордону, затримано двохосіб.

 

Чи передадуть "Вузлову лікарню станції Чоп" у власність територіальної громади?

Тож на четвертому пленарному засіданні другої сесії облради вони скерували на адресу Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України Звернення щодо фінансування ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп» ДТГО «Львівська залізниця» та передачі майна закладу у спільну власність територіальних громад області.