Четвер, 24 березня 2016, 10:03
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

У 2016 році закарпатці сплатили понад 22 мільйони військового збору

HroshiНа підтримку української армії платники Закарпатської області протягом січня-лютого 2016 року перерахували до бюджету понад 22,7 млн грн військового збору.

 

На Закарпатті планують створити новий податковий орган

Доцільність створення відділення для обслуговування великих платників податків обговорили на засіданні громадської ради при ГУ ДФС у Закарпатській області.

 

В Ужгороді відзначили річницю угорської революції

Угорська громада в Ужгороді зібралась на площі Шандора Петефі з нагоди річниці Угорської Революції 1848 року.

 

В Ужгорроді затримали підозрюваних у крадіжках авто "гастролерів"

ugon_mashynyСьогодні зранку під час відпрацювання міста, в поле зору працівників Ужгородського відділу поліції потрапили підозрілі чоловіки, в яких було помічено предмет, схожий на пристрій для сканування сигналізації на автомобілях.

 

Смертельна ДТП у Виноградові

dtp-znak-417 березня близько 23:30 водій автомобіля «Форд Транзит Коннект», рухаючись по своїй смузі в напрямку до центру міста Виноградів, по вулиці Копанська, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет, врізався в дерево.

 

В Ужгороді перейменовують вулиці на честь загиблих на Донбасі воїнів

У рамках Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки" голова ОДА Геннадій Москаль підписав чергове розпорядження про перейменування вулиць. Цього разу -- в обласному центрі Закарпаття.

 

На Закарпатті поліція зафіксувала "НЛО" контрабандистів

До поліцейських надійшла інформація, що в небі над кордоном, в районі села Новоселиця, що на Перечинщині, літає невпізнаний об'єкт.

 

На Свалявщині знайшли та знешкодили артилерійський снаряд

artyleriyskyj_snarjad17 березня о 11:46 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що в с. Мала Мартинка Свалявського району на приватному обійсті виявлено підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний.

 

Закарпатець може сісти за грати на 10 років за перевезення наркотиків та зброї

suddjaУжгородською місцевою прокуратурою оголошено закарпатцю про підозру у незаконному поводженні зі зброєю (ч.1 ст. 263 КК України) та незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.2 ст.307 КК України) та обрано стосовно нього запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою.

 

Туристи з Львівщини заблудились на Драгобраті

Dragobrat_3Ввечері 15 березня в районі гори Драгобрат Рахівського району під час катання на лижах втратили орієнтир та заблукали двоє туристів із м. Трускавець Львівської області. Чоловіки 1950-го й 1960-го років народження, не пройшовши попередньо інструктаж, вирушили кататися гірськими схилами.

 

Сторінка 5 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы