Четвер, 24 березня 2016, 10:33
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

Чи передадуть "Вузлову лікарню станції Чоп" у власність територіальної громади?

Тож на четвертому пленарному засіданні другої сесії облради вони скерували на адресу Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України Звернення щодо фінансування ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп» ДТГО «Львівська залізниця» та передачі майна закладу у спільну власність територіальних громад області.

 

В Ужгороді затримали автівку якою керував посадовець в нетверезому стані

zhezlЯк інформує власкор Mukachevo.net, який став свідком подій, водія "заклали" місцеві жителі, які повідомили у поліцію, що п'яний чоловік сідає за кермо автомобіля.

 

Минулі вихідні для закарпатських пожежників не були нудними

pozhezha1Упродовж 18-21 березня на території Закарпаття зафіксовано шість пожеж у надвірних спорудах. Зокрема:

 

На Закарпатті продовжують возити "ліву" деревину

lis_kruhliak15 березня закарпатські правоохоронці зафіксували 3 факти перевезення «лівої» деревини.

 

Москаль декомунізовує Ужгород

У рамках Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки" голова ОДА Геннадій Москаль підписав чергове розпорядження про перейменування вулиць. Цього разу -- в обласному центрі Закарпаття.

 

НЛО на Закарпатті

До поліцейських надійшла інформація, що в небі над кордоном, в районі села Новоселиця, що на Перечинщині, літає невпізнаний об'єкт.

 

У курортному Солотвині бізнесмен незаконно привласнив земелньу ділянку

zemlja_za_hroshiТячівською місцевою прокуратурою в ході вивчення дотримання вимог земельного законодавства при користуванні земельними ділянками встановлено, що один з приватних підприємців району використовує земельну ділянку, площею, 0,76 га в смт. Солотвино без відповідних правовстановлюючих документів та не сплачує за користування вказаної земельної ділянки кошти, що спричинило збитки Солотвинському селищному бюджету в сумі 88 тис. грн.

 

На дорогах Закарпаття продовжують гинути люди

dtpВчора трапились дві дорожньо-транспортні пригоди в яких постраждали пішохід та велосипедист. В першому випадку в м.Ужгород близько 16-їгодини на перехресті вулиць Митна-Шевченка водій автомобіля марки «Шевроле-Авео» здійснив наїзд на жінку. На щастя, потерпіла залишилась жива. Її з отриманими тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги було доставлено до лікарні.

 

Поліція влаштувала обшук в будинку жителя Ужгородщина і конфіскувала "холодну зброю"

policija_prysiahaЦього тижня поліцейські обшукали житло 41-річного мешканця с.Коритняни, що в Ужгородському районі і знайшли 6 ножів.

 

Москаль заявив про можливу "русинську провокацію"

RusynyУ Закарпатській області відбудеться виїзне засідання проросійських депутатів Європарламенту від Угорщини, Франції, Німеччини та можливо інших країн, які проведуть дослідження питання забезпечення прав русинів. Про це повідомляє прес-служба глави Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.
 

Сторінка 4 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы