Четвер, 24 березня 2016, 09:51
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

Хто атакував сайт Москаля?

MoskalТретю добу поспіль на персональний сайт Геннадія Москаля здійснюється DDoS-атака. Сайт працює нестабільно, вмикається по кілька годин на добу й знову «зависає». Розміщення новин на ньому ускладнене, а розсилка з електронної пошти призупинена.

 

Що цікавого відбуватиметься на Закарпатті протягом вихідних?

domionЩо цікавого сьогодні та протягом вихідних буде в Ужгороді та Закарпатті?

 

У Тячеві розшукують зека який пограбував магазин

11 березня у торговий кіоск по продажі тютюнових виробів у Тячеві зайшов відвідувач. Але мета у нього була не покупка сигарет, а пограбування…

 

На Закарпатті почали складати нові Шкоди

4 березня на заводі «Єврокар» розпочали виробництво нових Škoda Superb B8 у версії 4х4 та Škoda Oc­tavia з сучасним дизельним двигуном. 
 

На Закарпатті знизився рівень захворюваності на ГРВІ

hrypДо лікувально-профілактичних закладів Закарпатської області з 09 по 12 березня 2016 року з приводу захворювання на ГРВІ звернулося 2911 осіб. Відмічається зниження захворюваності у порівнянні з попереднім тижнем у 1,7 разів, повідомили у ДержСЕС області.

 

На головній площі Ужгорода звітувала поліція про сто днів роботи

policija29 листопада патрульні поліцейські урочисто складали присягу, і тоді ж навулиці Ужгорода та Мукачева вийшли перші патрулі. Олександра Попович була одною з тих, хто першими відправилися у перше вуличне патрулювання. Дівчина каже, що з того часу чимало змінилося: набралися досвіду, впевненості і зараз з легкістю та задоволенням патрулюють рідними містами. Під час урочистостей Олександру та її колег нагородили грамотою засумлінне несення служби.

 

Як нищать природу на Закарпатті (фото)

znyschennja_pryrodyЗакарпатка наглядно показала, що за кілька років сталося з лісом на Виноградівщині, в районі села Велика Паладь, що біля кордону з Угорщиною.

 

 

Застілля на Тячівщині закінчилося вбивством

14 березня 2016 року до Тячівського ВП ГУ НП в Закарпатській області надійшла письмова заява від 41-річного мешканця с.Руське Поле. Чоловікрозповів про те, що ввечері 11 березня, в нього погостював родич, якийдодому так і не повернувся.

 

На Закарпатті затримали велику партію наркотиків

narkotiki15 березня близько півночі на вулиці Докучаєва в Ужгороді патрульні зупинили темний Мерседес Е320. Причиною зупинки стало те, що номерні знаки авто не підсвічувалися.

 

У Мукачеві проходить з'їзд пивоварів

pivoУже традиційно крафтові пивовари краю не тільки планують обмінятися досвідом, а й проведуть дегустацію для гостей.

 

 

Сторінка 6 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы