Четвер, 24 березня 2016, 10:30
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

У Тячеві затримали грабжника

zatrymka_zlochyncjaУ Тячеві в ніч з 11 на 12 березня до торгової ятки із продажу цигарок зайшов чоловік. Але метою його візиту була не покупка цигарок. Озброївшись розбитою склянкою ("розочкою"), зловмисник надумав пограбувати кіоск.

 

На Закарпатті в черговий раз зупили контрабанду цигарок

Kontrabanda_syharet19 березня 2016 року, працівники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області спільно із співробітниками управління захисту економіки Національної поліції України, в рамках проведення операції «Акциз-2016» виявили 22 000 пачок тютюнових виробів «Джин Лінг» без марок акцизного податку України.

 

У Берегові затримали таксиста який вирощував коноплю

konoplya18 березня працівники Берегівського відділення поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання берегівчанина. За наявною оперативною інформацією, чоловік зберігав та вирощував вдома наркотичні речовини.

 

Закарпаття входить в десятку регіонів в Україні за обсягом сільськогосподарського виробництва

В Україні спостерігається зниження індексу обсягу сільськогосподарського виробництва за січень-лютий 2016 року. В порівнянні з відповідним періодом минулого року цей показник становить 97,9%. Про це повідомляє Держслужба статистики України.

 

Цього року сакури в Ужгороді цвістимуть раніше

sakuraСакура в Ужгороді завдяки ранній весні розпочне період масового цвітіння раніше, ніж зазвичай.

 

В Ужгороді презентували книгу про Донбас і Крим

У п’ятницю, 18 березня, у Закарпатській ОДА відбулася презентація монографії "Донбас і Крим: ціна повернення", яка описує проблематику війни на Донбасі та анексії АР Крим. Авторами дослідження стали науковці Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України.
 

На Закарпатті вже другий тиждень збирають березовий сік

berezy“Добувають” цей смачний та корисний продукт із дорослих дерев, які ростуть подалі від автошляхів. Збирають березовий сік і в Чорному потоці, Загатті, на Ужгородщині, Перечинщині, Хустщині, Іршавщині, Великоберезнянщині.

 

Закарпатською "Батьківщиною" продовжить керувати Кеменяш

KemenyashТаке рішення було прийнято на звітно-виборній конференції Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина», яка пройшла за участі 35 делегатів (із 38 обраних), а також представників виконавчого секретаріату партії: В.Олійника – керівника департаменту партійного будівництва, А.Токара – першого заступника голови ЦКРК та П.Дзецка – консультанта департаменту партійного будівництва.

 

Аеропорт "Ужгород" має нового керівника

aeroport_UzhgorodРішенням другої сесії Закарпатської обласної ради 17 березня директор обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» Володимир Горинецький звільнений із посади у зв’язку  із закінченням контракту. Новим керівником аеропорту призначений Вадим Нічик.

 

Закарпатців закликають підписати петицію про припинення вирубкі лісів

16 березня на сайті президента України зареєстрували петицію під назвою "Негайно припинити варварську вирубку карпатських лісів та контрабандний вивіз лісу-кругляку з України!".

 

Сторінка 2 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы