П'ятниця, 13 травня 2016, 17:20
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

ВсеУкраїнські Новини

Аваков розказав, що насправді твориться в Маруіполі

AvakovМариуполь. Группой террористов около 60 человек, вооруженных автоматическим оружием, была предпринята атака на горотдел милиции. Была попытка захвата здания, без всяких предварительных требований. В здании произошел бой. Который превратился в полномасштабное боевое столкновение, по факту подхода подкрепления со стороны ВС и подразделения "Омега" Нацгвардии. В результате боя, в котором участвовали подразделения Нацгвардии, ВС, спецподразделения МВД "Азов", значительная часть группировки террористов была уничтожена.

 

У Маріуполі комуністи допомагають терористам блокувати українські війська

У Маріуполі горить приміщення УВС. Терористи ведуть шквальний вогонь, наші їм відповідають.

 

У Києві стався теракт?

InterО пів на 5 ранку, у тунелях між Київською телевежою та приміщенням Національної телерадіокомпанії України, сталася пожежа.

 

Тимошенко попередила Путіна, що йому краще не лізти в Україну

TymoshenkoКандидат у президенти Юлія Тимошенко звернулася до президента Росії Володимира Путіна та закликала його або спростувати вчорашні заяви щодо подій в Україні, або втілити їх у життя.

 

Олег Ляшко розказав за що воювали наші ветерани

Lyashko_OlehДорікати ветеранам у тому, що вони вони винні у злочинах Сталіна - те саме, що дорікати героям Небесної сотні у провинах нинішньої влади.

 

Турчинов вже думає про вибори

TurchynovВ.о. президента України і Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав розпорядження про вживання МВС та СБУ системи заходів для безпечного проведення позачергових виборів президента.

 

Балога сказав, скільки повинна платити за російський газ Україна

dollaryУкраїна повинна платити за російський газ не більше 270 доларів. І це правильна позиція прем'єр-міністра.

 

Тимошенко зібралася реформувати СБУ та прокуратуру

sbuКандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє про необхідність реформування Служби безпеки України та органів прокуратури.

 

Жириновський каже, що Москва пропонує Україні тільки мир

ZhirinovskyВолодимир Жириновський як і більшість російських політиків продовжує говорити не правду. Цього разу пан Жириновський сказав, що Москва пропонує Україні тільки мир, а Південно-Східний регіон України за зброю ніколи не брався і не погродував Києву:

 

Балога нагадав слова Медведучка десятирічної давності

MedvedchukВ 2004 році Медведчук говорив, що Ющенко ніколи не стане президентом. Потім, після дачі Сацюка зміст цього висловлювання заграв зовсім іншими фарбами.

 

Сторінка 6 з 30

Пасажирські перевезення
Блог