П'ятниця, 13 травня 2016, 18:22
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

ВсеУкраїнські Новини

В "УДАРі" вимагають терміново ухвалити всі закони, які необхідні для безвізового режиму з країнами ЄС

Evrosojuz_praporПотрібно першочергово ухвалити всі закони, які необхідні для лібералізації візового режиму з країнами ЄС.
 

Тарута заплатив двісті тисяч доларів за визволення Андрущука з полону терористів

Останні новини про начальника Маріупольської міліції полковника Валерія Андрущука, якого вчора викупили з полону терористів. О 6-й ранку його санавіацією доправили до Києва у вкрай важкому стані.

 

Турчинов пообіцяв "солодке" життя організаторам референдуму на Донбасі

TurchynovФарс, який терористи називають референдумом, не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів.

 

Балога дав пораду Турчинову

BalohaХочу дати маленьку пораду в.о. Президента. Пане Турчинов, заяви щодо єдності країни і майбутнього держави повинні робити Ви особисто, а не різні клоуни. Особливо, коли мова йде про Донбас і Ахметова.

 

Тіло повішеного чоловіка в Маріуполі не належить начальнику міліції

Нагадаємо, 9 Травня, начальника МВС у місті Маріуполь Донецької області Валерія Андрущука викрали терористи. У неділю, 11 травня, у ЗМІ поширилась інформація, буцім то Андрущука знайшли повішеним.

 

У Слов'янську вночі стріляли в українських бійців і телевишку

terorystyСнова ночью «мирные» славянские сепаратисты 14 минометными выстрелами, как обычно, из-за жилых домов - обстреливали телевышку и украинских бойцов, охраняющих ее. Отвечали. Пострадавших у нас нет.

 

Останні новини з Луганська

Повідомлення від наших з Луганська:
 

Ляшко: "Кого Аваков призначає на посади?"

Lyashko_OlehНовий начальник Маріупольської міліції Олег Моргун щойно на селекторній нараді заявив, що вони розібралися і з'ясували, що вчора в міліціонерів стріляли "чорні чєловєчкі Ляшка".
 

Балога закликав ігнорувати всі російські товари

BalohaВпевнений, бойкот усього російського має стати не лише звичкою наших громадян, а й частиною державної політики України.

 

Ляшко: "Це не міліція, а сором"

Lyashko_OlehМіліції в цій країні немає. Це не міліція, а сором. Після останніх подій в Маріуполі співробітники райвідділів МВС цього міста повтікали з роботи і позабирали з собою комп'ютери та інше майно.

 

Сторінка 5 з 30

Пасажирські перевезення
Блог