П'ятниця, 13 травня 2016, 05:44
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Спортивні новини

Спортивні новини Закарпаття: найголовніші події спорту нашого краю.

"Говерла" ганебно програла "Шахтарю"

Hoverla_ShakhtarЩойно в Ужгороді завершився фубольний матч між місцевою "Говерлою" та донецьким "Шахтаремю Та боротьби в матчі не вийшло. "Шахтар" просто розтрощив арендованих у київського "Динамо" футболістів "Говерли" з рахунком - 6:1.

 

Луческу ще не вирішив чи зіграє Кобін проти "Реала"

LucheskuГоловний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу на традиційній передматчевій прес-конференції перед поєдинком проти мадридського "Реала" так і не відповів конкретно на питання, хто замінить лідера та капітана його команди Даріо Срну, який пропустить найближчий матч через перебір жовтих карток.

 

 

"Говерла" програла полтавську битву

footballЩойно в Полтаві завершився поєдинок чемпіонату Україниз  футболу між місцевою "Ворсклою" та ужгородською "Говерлою". Закарпатській команді вдалося вийти вперед завдяки голу Сергійчука. Але "Ворскла" завдяки дублю Антона Шиндера здобула вольову перемогу і три очки відповідно - 2:1.
 

Арбітр з Мукачева розсудить "Шахтар" та "Волинь"

arbitr_zhovta_kartkaФутбольний матч української Прем'єр-Ліги між донецьким "Шахтарем" та луцькою "Волинню", який відбудеться сьогодні у місті Запоріжжя розсудить бригада арбітрів на чолі з закарпатцем Ярославом Козиком.

 

Кобін говорить про "Волинь" і думає про "Реал"

Kobin2Вихованець закарпатського футболу, а зараз футболіст донецького «Шахтаря» поділився своєю думкою про майбутню гру з луцькою «Волинню».

 

Румунський футболіст облив брудом керівництво "Говерли"

BurduzhanЕкс-форвард "Чорноморця" і "Таврії" виступав за ужгородський клуб у першій частині сезону-2014/15.

 

На Закарпатті стартувала Ліга Чемпіонів

football14 листопада, стартувала Ліга Чемпіонів Закарпаття.

 

Форвард "Карпат" що грає за "Говерлу" в оренді каже що йому в Ужгороді вже два місяці не платять зарплату

SerhijchukНападник "Карпат" Михайло Сергійчук, який зараз грає в оренді в "Говерлі", розповів про подальшу кар'єру і фінансових проблемах ужгородського клубу.
 

"Дніпро" - "Говерла" - 2:0

Dnipro_HoverlaЩойно в Дніпропетровську завершився поєдинок у рамках УПЛ між дніпропетровським "Дніпром" та ужгородською "Говерлою".
 

"Волинь" - "Говерла". Стартові склади

Volyn_HoverlaУже зовсім скоро на луцькому стадіоні "Авангард" розпочнеться матч у рамках УПЛ між командапми "Волинь" Луцьк та "Говерла" Ужгород.

 

Сторінка 4 з 113

Пасажирські перевезення
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы