У рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», 12 березня провели день благоустрою населених пунктів – субботник, до якого долучилися і службовці Рахівщини.

Працівники апарату та кількох структурних підрозділів райдержадміністрації, а саме: управління економічного розвитку і  торгівлі, відділу містобудування та архітектури, сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва, відділу культури, архівного відділу, сектору з питань цивільного захисту, управління соціального захисту, відділу агропромислового розвитку та служби у справах дітей, прибрали берег річки Тиса в центральній частині міста.

Співробітники Пенсійного Фонду у Рахівському районі, очистили потічок ,,Буркут” та вулицю, на якій він протікає, від сміття та захаращеності.

Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, вболіваючи за розвиток спорту в районі, провели весняну толоку на міському стадіоні ,,Карпати”, міськрада ж прибрала парк ,,Буркут”.

Всі населені пункти району та прилеглі до них території, привели у належний санітарний стан – впорядковували парки, обеліски, кладовища тощо.

Згідно розпорядження голови ОДА Геннадія Москаля, впродовж цілого року кожна п’ятниця на Закарпатті, визначена санітарним днем.

Рахівська РДА

Погода, Новости, загрузка...
 


Захисний код