Четвер, 24 березня 2016, 11:34
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

На Закарпатті затримали велику партію наркотиків

narkotiki15 березня близько півночі на вулиці Докучаєва в Ужгороді патрульні зупинили темний Мерседес Е320. Причиною зупинки стало те, що номерні знаки авто не підсвічувалися.

 

У Мукачеві проходить з'їзд пивоварів

pivoУже традиційно крафтові пивовари краю не тільки планують обмінятися досвідом, а й проведуть дегустацію для гостей.

 

 

Потужний інвестиціний завод на Закарпатті готовий стати пілотним проектом в Україні

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс з робочим візитом відвідав єдиний в Україні завод компанії – світового лідера виробництва електроніки – ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», що знаходиться поблизу м.Ужгород.

 

У Мукачеві чоловік приніс у поліцію цілу колекцію мечей та ножів

myslyvski_nozhiДо кінця березня закарпатці можуть добровільно здати у поліціювогнепальну та холодну зброю,боєприпаси, які зберігаються у них незаконно. Таким чином вони уникнуть кримінальної відповідальності. Такою можливістю скористався днями 38-річний мешканець Мукачева.

 

На річках Закарпаття чергуватиме рибний патруль

Заступник голови Закарпатської ОДА Віктор Мікулін у середу, 9 березня, зустрівся з першим заступником голови Держрибагенства України Павлом Гвозденком, який відвідав Закарпаття з робочим візитом. Посадовці обговорили питання налагодження співпраці та взаємодії у сфері рибного господарства, зокрема реформування органів рибоохорони.

 

Притула з Вар'ятами приїде до Ужгорода

VarjatyСергій Притула і компанія веселитимуть ужгородців 23 квітня.

 

На Закарпаття священник закликав прихожан молитися за бойовиків ДНР та ЛНР

Співробітники СБУ оголосили офіційне застереження одному із священнослужителів у Закарпатській області, який поширював антиукраїнські настрої серед прихожан та під час проповідей закликав їх молитися за так званих «ополченців «ДНР/ЛНР».

 

На Закарпатті зросли надходження туристичного збору

BjudzhetУ Закарпатській області протягом січня та лютого зібрано 379 тисяч гривень туристичного збору. Це на 76% більше, ніж за аналогічний період минулого року, - повідомили в управлінні туризму та курортів Закарпатської ОДА.

 

На Рахівщині прибирали Тису

У рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», 12 березня провели день благоустрою населених пунктів – субботник, до якого долучилися і службовці Рахівщини.

 

Житель Мукачева умудрився за день скоїти три крадіжки

До мукачівських правоохоронців звернувся 25-річний місцевий житель та заявив, що невідомий шляхом вільного доступу з помешкання, де він проживає, викрав планшет, веб камеру та документи на житло, сума  збитків на суму 5000 гривень.

 

Сторінка 7 з 1515