Четвер, 24 березня 2016, 10:49
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

У Хусті відкрили центр трудової та фізичної реабілітації дітей

У Хустській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І – ІІ ступенів завершили реконструкцію центру трудової та фізичної реабілітації дітей.  Урочисте відкриття центру відбулося напередодні, 15 березня, за участі керівників краю - Геннадія Москаля та Михайла Рівіса.

 

У Міжгір'ї нарешті видаватимуть закордонні паспорти

zakordonnyj_pasport«Прийняти таке рішення районну владу спонукав масовий виїзд наших жителів за кордон, - каже голова районної ради Василь Щур. - Майже 50 відст. жителів Верховини працюють за межами України. Для того, щоб отримати закордонний паспорт, доводиться двічі долати майже 150-кілометрову відстань до обласного центру чи 60 км до Хуста та ще очікувати чималу чергу, - каже голова районної ради.

 

В Ужгороді презентували нове видання про закарпатські замки

2_Nevutskij_zamokУ четвер в Ужгороді презентували нове ошатне видання – «Легенди Срібної Русі» журналіста, письменника, драматурга Олександра Гавроша. Ця книжка вийшла за державний кошт у рамках обласної програми з підтримки видання творів місцевих авторів.

 

На Закарпатті вдалося розшукати 13-річну дівчинку яка втекла з дому

Із заявою до поліції в Берегові звернувся 33-річний місцевий мешканець і заявив про зникнення його неповнолітньої доньки. 13-літня дівчина напередодні ввечері пішла з дому у невідомому напрямку і неповернулася.

 

Влада Ужгороду перевіряла як у місті вулиці прибирають

Як проводиться прибирання Ужгорода, вчора, 14 березня, оглянули під час об'їзду міста заступник міського голови Олександр Габор та керівники комунальних служб і підприємств.
Проїхали вулицями Собранецькою, Підгірною, Шумною, Анкудінова, проспектом Свободи, Перемоги, численними дорогами Нового району.

 

На Закарпатті провели суботник

2 березня на Закарпатті провели день благоустрою населених пунктів - суботник.

 

В Ужгороді "накрили" ще один гральний заклад

Hralni_avtomatyПрацівники Управління захисту економіки в Закарпатській області припинили діяльність підпільного грального закладу в м. Ужгород.

 

У Мукачеві розцвіла сакура

Mukachevo_sakura2016Дерево японської вишні зацвіло у Мукачевому, а до раннього пробудження рослину спонукала тепла зима і рання весна.

 

Губернатор Закарпаття анонсував законопроект про "пересічки"

MoskalЗаконопроект про так звану пересічку - технічний перетин кордону для автомобілів з іноземними номерами - буде в найближчі дні зареєстровано у Верховній Раді. Про це повідомляє прес-служба глави Закарпатської області Геннадія Москаля.

 

Відтепер ужгородський вокзал красуватиметься на поштових марках

Uzhgorod_2На Ужгородському поштамті відбулося урочисте погашення марки, на якій зображено залізничний вокзал Ужгорода, та представлено блок-листівку із зображенням цього ж вокзалу, конверт із надписом «Закарпатська область», де зображено дерев’яну скульптуру на Синевирському озері, а також великий конверт, присвячений нашій області із марочною композицією, де є Михайлівська церква у Сваляві, водоспад Шипіт та замок «Паланок», що у Мукачеві.

 

Сторінка 8 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог