Четвер, 24 березня 2016, 10:24
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

Єпархіальний КВК провели в Іршаві

У суботу, 12 березня в Іршавському РБК відбувся дев’ятий «Єпархіальний КВК». В Іршаві цей захід проводили вперше і він зібрав понад 600 учасників.

 

Хто керує берегівським сорткомплексом до складу якого входить відомий термальний басейн?

Baseyn_z_termalnumu_vodamu_BeregovoНещодавно на спорткомплексі "Закарпаття" у м.Берегово, до якого входить відомий термальний басейн, тихенько змінилася вивіска. Виявляється, що тепер тут "керує" ТОВ "ЗАКАРПАТТЯ ЛТД".

 

На Закарпатті вшановують 77-річницю проголошення Карпатської України

Karpatska_Ukraina77Сьогодні біля пам’ятника Августину Волошину в Ужгороді відбулося урочисте покладання квітів. Долучився до вшанування пам’яті Президента Карпатської України та дня проголошення нової держави і очільник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Сергій Князєв.

 

В Ужгороді поліція затримали п'яного індуса за кермом

zhezlСеред ночі, патрульні поліцейські Ужгорода зупинили автомобіль Ауді А6 за не ввімкнений показчик повороту.

 

Інформація для закарпатців що володіють автомобілями з іноземною реєстрацією

inozemni_nomeryФахівці Закарпатської митниці ДФС інформують, що статтею 95 Митного кодексу України встановлені такі строки транзитних перевезень залежно від виду транспорту: зокрема, для автомобільного транспорту – 10 діб (у разі переміщення в зоні діяльності однієї митниці – 5 діб).

 

У Мукачеві за невідомих обставин згорів автомобіль

pozhezhaВночі 15 березня до чергової частини Мукачівського відділу поліції звернулася 25-річна мукачівка. Жінка повідомила про те, що за місцем проживання на вул.Індустріальній загорівся її автомобіль марки ВАЗ 21014.

 

При Балозі-молодшому бюджет Мукачева виконується на 82%

ratusha_mukachevoТакі цифри озвучив міський голова Мукачева Андрій Балога на підсумковій прес-конференції з цієї теми.

 

У Мукачеві згорів житловий будинок

pozhezha111 березня до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку з мансардною надбудовою, розташованому на вул. Бічній у с. Верхній Коропець Мукачівського району. Оскільки на момент появи вогню в помешканні нікого не було, про загорання повідомили сусіди.

 

Сьогодні в Мукачеві відзначатимуть річницю угорської революції

15 березня, о 16 годині, у мікрорайоні Підгоряни біля меморіальної пам'ятки - обеліску (підніжжя гори Сороча), відбудеться мітинг присвячений річниці Угорської революції 1848-1849 років.

 

У Хусті троє нелюдів пограбували бабусю

У місті Хуст сталося зухвале пограбуваннястаренької бабусі, винуватцями якого стали двоє неповнолітніх та один старший рецидивіст-вбивця.

 

Сторінка 9 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы