Четвер, 24 березня 2016, 11:19
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

У Хусті троє нелюдів пограбували бабусю

У місті Хуст сталося зухвале пограбуваннястаренької бабусі, винуватцями якого стали двоє неповнолітніх та один старший рецидивіст-вбивця.

 

На Закарпатті почався тиждень угорської кухні

lecho1Закарпатська угорська туристична рада має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

 

У Хусті зібралися будувати спортивний комплекс

На місці стадіону в Зусті планують звести новий спортивний комплекс.

 

"Закарпаттяобленерго" продовжує звітувати про крадіжки електроенергії громадянами

ZakarpattyaoblenergoПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 1 по 11 березня 2016 року працівниками компанії виявлено 84 факти крадіжок електричної енергії.

 

Які доходи декларують закарпатці?

З 1 січня – старту Деклараційної кампанії – 2016, мешканці Закарпаття задекларували 69,2 млн грн доходів. Загалом декларацію про отримані протягом 2015 року доходи подали 882 громадян.
 

Смертельна ДТП на Ужгородщині

Dtp_znak10 березня, 8:00  вечора до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на трасі Київ-Чоп в межах с.Барвінок. На місці події працювала слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції.

 

Поляки планують запустити виробництво на Закарпатті

teplycjaПредставники польської компанії «Green Factory Holding» Артур Ритель та Мартін Кусьмеровський зустрілися сьогодні, 10 березня, з керівником краю Геннадієм Москалем аби обговорити можливість налагодження на Закарпатті виробництва та створення робочих місць.

 

Довірливі закарпатці потерпають від шахраїв

Internet_club34-річний мешканець села Заболотне вирішив купити через Інтернет-мережутрактора. Чоловік знайшов підходящий варіант на Київщині, вартість транспорту сягала 2065 доларів США. Продавець обіцяв сам привезти трактор на Закарпаття, лише покупцеві потрібно хоч частину оплатити.  Як не дивно, таке пояснення та далека відстань не відлякали покупця, йіршавчанин чесно переказав на вказаний шахраєм рахунок гроші в сумі 20 000 грн. В результаті ж зв’язок із «продавцем» обірвався, а сам трактор так і не доїхав до Іршавщини…

 

Найкращі регбісти Закарпаття живуть у Королеві

10 березня, у великому залі засідань будинку влади, юні регбісти отриамали грамоти облдержадміністрації за перше місце в першому чемпіонаті області з регбі. Почесні нагороди та цінні подарунки «Леви з Королева» отримали із рук голови райдержадмінітрації Михайла Русанюка.

 

Прокурор Мукачева оприлюднив версію щодо суботніх подій в Мукачеві

Mukachevo_strilianyna_1203Мукачівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15 - ч. 1 ст. 115 КК України), яке розслідується СВ Мукачівського відділу поліції в Закарпатській області.

 

Сторінка 10 з 1515

Пасажирські перевезення
Загрузка...
Астрология
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы