Деустаційний підвал агросадиби "Кельтський двір під Ловачкою" пропонує відвідувачам три варіанти напоїв. Зокрема, вперше у Закарпатті, тут Вам запропнують скуштувати три види домашнього елю - кельтського, імбирного, та кукурудзяного, - виготовлених з натуральних продуктів без пастеризації та фільтрації, а також сидр власного виробництва.
Порадують гостей також унікальні вермути приготовані на основі десяти видів європейських сортів винограду з використанням понад п'ятдесяти видів лікарських трав. Вже брендовими стали червоний вермут "Священний гай" та білий вермут "Боудікка".
Іншу групу складають натуральні настоянки з дикоростучих плодів, фруктів і коренів. Серед них особливою популярністю користуються хренівка, кедрівка, тернівка, кизилівка, сливовиця, черешнівка, дичківка.
З ексклюзивних і витриманих напоїв туристи можуть смакувати джин, шнапс, граппу, орухо, ракію, виготовлених з сировини яку вирощують в агросадибі "Кельтський двір під Ловачкою".
Денис КлованичАдреса: Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Підловачна 1 (підніжжя г. Ловачка)
Більш детальну інформацію можна отримати за тел.+38(050)779-77-52 Галина Миколаївна або написавши листа на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.